PALMA de MALLORCA

Område El Terreno – Lägenhet 100m2 – Terass 37m2
Sovrum 3 – Badrum 2 – Parkering – Pris 895.000 €

Välkommen till en fridfull tillvaro på en av El Terrenos mest lugna adresser, där denna ljusa och välplanerade lägenhet erbjuder en unik kombination av stil och funktion. Den harmoniska öppna planlösningen förenar kök, vardagsrum och hall i perfekt samklang och praktisk användbarhet. Dessutom ett badrum, komplett med ett inbjudande badkar och behaglig golvvärme under fötterna.

Huvudsovrummet är utrustat med ett privat badrum som erbjuder både golvvärme och en uppfriskande dusch, vilket ger den perfekta blandningen av komfort och privatliv. Ett ytterligare sovrum ger generöst med förvaringsutrymme, medan ett charmigt enkelrum med garderob inväntar nya äventyr.

Utanför öppnar sig den rymliga terrassen, som snabbt blir hemmets hjärta, där ni kan njuta av härliga måltider utomhus nästan året om. Denna exceptionella lägenhet är inte bara ett boende; den är en inbjudan till ett liv i harmoni i det eftertraktade El Terreno.

Fakta

Rum 4 rum och kök, varav 3 sovrum
Badrum 2
Byggnadstyp Flerfamiljshus
Våning 1
Balkong/Terass Terass
Parkering Ja
Månadsavgift 120€ / Månad
Energicertifikat På Gång

Området

El Terrano erbjuder en blandning av charmiga, färgglada hus och moderna lägenheter, beläget på en bergssluttning nära Palma. Området har historiskt varit populärt för sommarbostäder. Idag syns fortfarande de stora villorna med trädgårdar som vittnar om dess förflutna. Granne med Terreno ligger Bellver Park, en idealisk plats för promenader och njutning av frisk luft och utsikt. Dess närhet till Paseo Maritimo och Bellver Park gör det lättillgängligt för utomhusaktiviteter. Med buss kan man enkelt nå stränder väster om Palma eller promenera till det livliga Santa Catalina med dess restauranger och barer.

PALMA de MALLORCA Kontakta ansvarig mäklare för visning
Ansvarig Mäklare Förnamn
Efternamn

Vill du veta mer kontakta mig på
+46 73 951 31 42 eller info@faqmallorca.com

Kontakt
Sälj med oss
Sälj med oss Få kontakt med en mäklare som är expert på just ditt område
eller ring oss direkt på +46 73 951 31 42.
Kontakt