Palma de Mallorca

Område Santa Catalina – Duplex 80m2 – Takterass 100m2
Patio 20m2 – Sovrum 2

Varmt välkommen till en exklusiv och renoverad duplex som omdefinierar lyx och komfort. Fullt möblerad och med en oklanderlig fördelning av 80 m², är utrymmet optimerat för att erbjuda komfort och elegans i varje hörn. De högkvalitativa materialen och lyxiga finish som används i hela duplexet står ut, vilket garanterar en oöverträffad upplevelse.

Socialt vardagsrum och kök i öppen planlösning med direkt tillgång till en patio. Köket är modernt och fullt utrustat, och smälter harmoniskt in i det öppna utrymmet tack vare en bar, perfekt för informella middagar eller lugna frukostar. Sovrummet, avskilt från vardagsrummet, har ett eget badrum och inbyggda garderober som erbjuder effektiv förvaring.

På takterrassen kan du njuta av solbad eller koppla av med ett glas vin medan du ser de otroliga solnedgångarna över Mallorca. Med perfekt orientering och utsikt över strandpromenaden får du varje dag uppleva synen av en hamn fylld med eleganta yachter och det djupt blå Medelhavet. Uteköket är en dröm för matlagning, med en vy som verklig ger inspiration.

Sammanfattningsvis är denna duplex för uthyrning i Santa Catalina en unik möjlighet för dem som söker ett hem med stil, komfort och ett privilegierat läge i Palma de Mallorca.

Fakta

Bostadsyta 80 m2
Patio 20 m2
Takterrass Andra Våningen 100 m2
Rum 3 Rum varav 2 Sovrum
Badrum 1 + 1 Gäst Badrum
Garage Ja Ingår
Månadshyra 3800€ + El Förskottsbetalning
Deposition Ja
Rökning Ej Tillåtet
Husdjur Ej Tillåtet

Område

Kom och upptäck exklusiviteten och bekvämligheten med att bo på en av Palmas mest eftertraktade platser. Det tidigare fiskekvarteret Santa Catalina är ett trendigt område vars hjärta är en sekelgammal marknad fylld med lokalproducerade varor. Byggd 1920 är Mercat de Santa Catalina Palmas äldsta matmarknad och full av stånd som säljer färskt kött, fisk, frukt och grönsaker samt andra gourmetprodukter. Bland de regelbundna kunderna finns kräsna yacht- och restaurangkockar, liksom lokala invånare. Matentusiaster kommer att hitta grönsaker hos Frutas Ramón som vanligtvis är svåra att få tag på på Mallorca.

Grönskande gator kantade av småhus i glada färger och jugendbyggnader där du hittar gott om design- och vintagebutiker. Du hittar även trendiga restauranger som serverar internationella rätter vid torg och i avsides gränder.

Med en kosmopolitisk och livlig atmosfär erbjuder området den perfekta miljön för att njuta av ett medelhavsliv i staden.

Lena Ericsson

Vill du veta mer kontakta mig på:

+46739513142 eller info@faqmallorca.com

Hyr ut med oss

Få kontakt med FAQ Mallorca så hjälper vi dig