Renoverings- och Investeringsobjekt

Bankåtertagande sker oftast efter att låntagaren har missat flera betalningar eller inte kunnat uppfylla låneavtalet på annat sätt. Banken har lagliga rättigheter att återta egendom som används som säkerhet för lånet.

Priset är oftast mycket förmånligt. Vi erbjuder en unik möjlighet för både investerare och bostadssökande att köpa fastigheter till fördelaktiga priser.

Renovera en lägenhet eller ett hus för att skapa ett drömhem. Genom att köpa och renovera en fastighet ges möjligheten att öka värdet på bostaden, vilket kan leda till en god vinst i framtiden.

Fastighetsinvesteringar är eftertraktade både nationellt och internationellt för investerare. Uppgradering av en bostad genererar, vid en försäljning eller långtidsuthyrning, oftast en mycket god vinst, eftersom efterfrågan på lägenheter och hus är både hög och konstant sedan många år.

FAQ Mallorca kan för den som önskar, erbjuda ett stort kontaktnät av lokala hantverkare och byggföretag som alla delar vår skandinaviska stil, filosofi och företagsetik. Detta skapar en stor potential för köparen.

Att registrera sig hos oss ger er möjligheten att hitta rätt investerings- eller renoveringsobjekt. Söktjänsten är helt gratis.

Intresseanmälan: fyll i så mycket du kan. Vi kommer sedan att leta efter ett förslag som matchar dina önskemål.

  Fakta bankåtertagande
  Att köpa en bostad som är ett bankåtertagande kan ha flera fördelar, men det finns också vissa risker att vara medveten om. Här är några av fördelarna med att köpa ett bankåtertagande:

  Lägre pris. Banker vill snabbt sälja återtagna fastigheter för att få tillbaka så mycket av lånet som möjligt. Det kan leda till att priset sätts lågt jämfört med marknadsvärdet.

  Möjlighet att förhandla. Eftersom banken är ivrig att sälja återtagen egendom, kan det finnas utrymme för förhandling om priset.

  Investeringsmöjlighet. Om du är en investerare och har möjlighet att renovera eller uppgradera fastigheten, kan du öka dess värde och göra en vinst när du säljer den vidare.

  Det finns dock också risker att tänka på när du överväger att köpa ett bankåtertagande:

  Kan vara i dåligt skick. Återtagen egendom är ibland i sämre skick än andra fastigheter på marknaden, vilket kan kräva betydande renoveringar och därav det låga priset.

  Begränsad insyn och banken säljer fastigheter i befintligt skick.